maandag 13 april 2015

Braderie



Waar: Stationsplein en Stationsstraat
Wanneer: 3 mei
Tijd: Van 13.00 uur tot 17.00 uur
Toegang: Gratis
In de Stationsstraat vindt u op zondag 3 mei verschillende marktkramen van onder andere Hoogstraaten, de Bloedprocessie, NVBS etc. Ook zal de Fietsersbond aanwezig zijn en enquêteren over de hoge snelheids- fietslijn tussen Eindhoven en Boxtel. Wat ook zeker niet ontbreekt is het verkooppunt voor het speciaal geschreven boek over ‘150 jaar spoor Boxtel’. En in voormalig garage de Mol (Stationsstraat 100) zal informatie vanuit de gemeente Boxtel en ProRail worden ten toon gesteld. 

Een speciale kraam tijdens de braderie is de wachtruimte van het station, de ruimte met de ronde banken. Kinderboekenschrijver Gerard Sonnemans houdt daar zogenaamde “vertelsessies” voor de jeugd.
Gerard Sonnemans heeft heel veel kinderboeken geschreven. We kennen hem natuurlijk van het prachtige boek “Groene Stoom, avonturen langs het Duitse Lijntje, dat in 2009 verscheen.
Uiteraard is dit boek, en andere boeken, bij de schrijver te koop. Grijp uw kans, want het boek “Groene Stoom” is niet meer verkrijgbaar. Maar gelukkig heeft de schrijver nog enkele exemplaren bij zich !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Route voor vervoer

Route voor vervoer

Pagina 1

Pagina 1

Pagina 2

Pagina 2

Pagina 3

Pagina 3

Pagina 4

Pagina 4